20. října 2015

vaření ~ hruškový příkrm

Příkrmy pro Toníka připravuji z 98 % doma. Skleničkami nepohrdnu na cestách a beru to vždy jako příležitost, aby Toník ochutnal něco, co nezná nebo co běžně nevařím. Takže proto se na ně někdy i docela těším. :)

Doma příkrmy připravím vždycky ve větším množství a zamražuji. Včera jsem si takto chystala hrušky.



Hrušky jsem očistila a nakrájela.



Pak jsem je v trošičce kojenecké vody podusila. (Fakt jen trošce, samy pustily dost šťávy.)


Pak jsem je ručním mixérem lehce proštouchla. Už nechávám lehce kousky.


Nakonec jsem hruškami naplnila ledovač a šup s nimi do mražáku. Dnes je vyloupu, přesypu do sáčku, popíšu a uložím.


V některém z příštích příspěvků se o příkrmech rozepíšu trochu víc. Tohle byla jen taková rychlá hrušková ochutnávka.

Žádné komentáře:

Okomentovat